Címer

Friss közlemények

Tájékoztatás műtéti várólistán levő betegek részére (2015.06.18.)

A Kormány 2015. évre többletforrást biztosított a várólisták, és a várakozási idő csökkentésére.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a külföldi gyógykezelésekről (2015.05.13.)

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár évente 2 Mrd Ft-ból finanszírozza a magyar biztosítottak külföldi gyógykezelését. Az elmúlt évben mintegy 596 magyar biztosított külföldi gyógykezelésének költségeit fedeztük az előzetes engedélyeztetési eljárást követően.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a Megyei Egészségügyi Irányító Bizottságok megalakulásáról (2015.05.04.)

A fekvőbeteg-szakellátást nyújtó állami egészségügyi intézmények működési rendjének egyes kérdéseiről és egyeztető fórumairól szóló 12/2015. (IV.10.) EMMI utasításban foglaltak alapján valamennyi megyében megalakultak a Megyei Egészségügyi Irányító Bizottságok. Főváros és Pest megyében három bizottság alakulásáról született döntés.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a várólista csökkentési intézkedésekről (2015.03.13.)

A Kormány 6 milliárd forintot biztosít 2015-ben az egészségügyi ellátásban a várólisták csökkentésére, mindez a várakozási idők rövidítését szolgálja.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a DRB bankcsoportnál számlát vezető biztosítottak és szolgáltatók részére (2015.02.27.)

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár mindent megtesz annak érdekében, hogy a bankszámlájuk zárolása miatt nehéz helyzetbe jutott biztosítottak és egészségügyi szolgáltatók továbbra is folyamatosan hozzájussanak az utalandó összegekhez.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye a tartósan betöltetlen háziorvosi szolgálatok betöltését szolgáló letelepedési pályázatról (2014. 08. 01.)

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Országos Alapellátási Intézet szakmai javaslata alapján pályázatot ír ki a tartósan betöltetlen háziorvosi szolgálatok betöltésének elősegítésére. 2014-ben összesen 500 millió Ft szolgál majd a pályázat fedezetéül.

1 ... 910 11