2017. november 1-jei ágazati béremeléshez kapcsolódó felmérés - korrekció

(2017.11.30.)

 

Tájékoztatjuk, hogy az egyes egészségügyi dolgozók és egészségügyben dolgozók illetmény- vagy bérnövelésének, valamint az ahhoz kapcsolódó támogatás igénybevételének részletes szabályairól szóló 256/2013. (VII. 5.) Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) 2017. november 1-jén hatályba lépett 4. § (1) bekezdése alapján benyújtott egészségügyi ágazati béremeléshez kapcsolódó intézményi igények korrekciójára az alábbiak szerint van lehetőség.

 

A felmérésben érintett intézmények listája az alábbi címen érhető el.


A korrekció a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (továbbiakban: NEAK) weboldalán biztosított elektronikus igénylőlap kitöltésével történik

 

2017. december 1-10. között.

 

A rendszer az alábbi címen érhető el:

 

A korrekció rögzítése és benyújtása az adatszolgáltatás során használt munkaügyi vezetői felhasználónevekkel (pl. munkvez_001) és jelszavakkal lehetséges (e felhasználói hozzáférésekről 2017.11.02-án küldtünk értesítést a regisztráció során aktualizált elektronikus levelezési címekre).

 

A rendszerhez biztosított felhasználói kézikönyv az alábbi oldalról tölthető le:

Felhasználói kézikönyv - Regisztráció

Felhasználói kézikönyv – Adatfeltöltés, korrekció (2017.12.01)

 

Az adatszolgáltatással összefüggő kérdéseiket feltehetik a berfejlesztes@neak.gov.hu címen, a határidőkről és aktuális teendőkről a Szolgáltatókat az általuk megadott kapcsolattartók email címén tájékoztatjuk.

Kérjük, változás esetén a fenti címen jelezzék, kinek a nevére, milyen e-mail címen tudják fogadni tájékoztató üzeneteinket!

 

Tisztelettel:

Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő