Fekvőbeteg szakellátóknak

A jelentések beküldéshez szükséges regisztrációt 2011. július 1-től lehet elvégezni.

Amennyiben a regisztrációval, vagy a rendszer használatával kapcsolatban bármilyen nehézsége támad, hívja a területileg illetékes egészségbiztosítási kirendeltség finanszírozási szakterületén dolgozó ügyintéző (már ismert kapcsolattartó) munkatársat, illetve olvassa el a Felhasználói kézikönyvet, ahol további információkat talál a rendszer használatával kapcsolatban.

A fekvőbeteg szakellátást nyújtó szolgáltatóknak 2011. évben továbbra is a korábban alkalmazott Dsend rendszeren keresztül kell teljesíteniük az adatszolgáltatást.

Tekintettel arra, hogy a Dsend rendszer 2012. január 1-től kezdődően megszűnik, javasolt, hogy a havi jelentéseket a szolgáltatók párhuzamosan az e-Jelentés rendszerében is továbbítsák, annak érdekében, hogy az év végi átallás zavartalan lehessen.

A fekvőbeteg elszámolással összefüggő ügyekben az eddigi kapcsolattartók a Finanszírozási Főosztály szekszárdi szervezeti egységeinél tudnak szakmai segítséget nyújtani. Telefon: +36-74-528-750

Amennyiben a fenti elérhetőségeken nem tudnak érdemi technikai segítséget nyújtani, hívja fel az OEP Informatikai Ügyfélszolgálatát (Service Desk) a következő telefonszámok egyikén: +36-1-350-2001/1520, 1530, 1540 vagy írjon emailt az ejelentesinf@oep.hu címre.

 

Dokumentumok 

Tájékoztató levél 
Frissítve: 2012. február 1. 
Tájékoztató e-Jelentés intézeti adminisztrátorok részére 
Közzétéve: 2011. június 30. 
e-Jelentés rendszergazdai tájékoztató 
Közzétéve: 2011. június 30.